Wanneer is een website verouderd?

Verouderde websites, het lijkt meer regel als uitzondering. Vooral veel kleine bedrijven hebben een website die niet meer past binnen de huidige normen waar een website aan moet voldoen. Niet alleen zijn ze al jaren niet bijgewerkt, ook zijn ze op een mobiel niet te bekijken om over de tegenwoordig vrijwel verplichte beveiligde verbinding maar niet te spreken.

Waaraan herken je een verouderde website: 

Niet aangepast voor mobiel

Meer dan 50 procent van de bezoekers van een gemiddelde website, bekijken de website op hun mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk dat een website responsieve is, dat wil zeggen dat de website zicht aanpast naar de schermgrootte en het apparaat waar de website mee bekeken wordt. 

Kapotte plaatjes

Meer vraagtekens dan plaatjes, zie je dit op je website, denk dan eens aan of een systeemupdate of een nieuwe website.

Geen toegang meer

IK hoor het regelmatig, ik wil graag dat ik mijn website weer kan bijwerken, maar ik weet niet meer hoe. Helaas is de webbouwer die de website toen heeft gemaakt niet meer bereikbaar en is de website al een jaar of 5 niet meer actueel. Kies daarom voor een goede websitebouwer, die werkt in een systeem waar andere webbouwers ook op kunnen werken, zo heb je een stuk langer plezier van je website. 


Geen beveiligde verbinding

Je ziet het steeds vaker, deze website is niet beveiligd of je verbinding is niet privé. Niet alleen scoren websites met een beveiligde verbinding een stuk beter in de zoekresultaten, een beveiligde verbinding zorgt er ook voor dat je website door iedereen bezocht kan worden. 


Is uw website verouderd en wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze weer up to date te krijgen, neem dan gerust contact met ons op!